Mindre amper nå ;D

Forresten så opplevde jeg litt drama på sjøsiden her om da'n. Ei jente ble tatt for i å naske fra butikken. =( Og jeg nysgjerrig som jeg er, fikk med meg det meste =) Og jeg så sikkert ganske mistenkelig ut selv egentlig.
shoplifting
teenages


Jeg var inne på Lindex på Sjøsiden (Horten), og ble egentlig fort ferdig der inne og skulle til å gå... men så så jeg at en sånn vakt-mann kom inn, og gikk bort til kassadama. Jeg gikk diskre bort dit, og fikk med meg at det var to jenter bak i forretningen, og hun ene var plutselig blitt gravid (=P) Jeg ble stående ved en tilbudskurv litt ved kassa, og rotet oppi der. Vakten gikk rundt, og kom tilbake, men de to jentene var visst ikke å se. De var nok i omkledningsrommet. Jeg sto fremdeles ved kurven. Så kom de to jentene tilsyne, og de stoppet i kurven som jeg sto ved. OPS. Vakten og hun ansatte ble stående og småsnakke og stirre på dem (oss). Babysokker. Jeg klarte å bli stående å glane på babysokker i 15 min =D. Men så gikk de to jentene, og vakta ble stående, fremdeles snakket han med hun ansatte. Så gikk han også, så jeg innså at det ikke var noe spennende å se på allikevel. Så gikk jeg opp i andre etasje, og TILFELDIGVIS var de to jentene der, sammen med vakten, og jeg rakk akkurat å se at hun ene jenta holde hendene opp foran ansiktet. Så måtte hun følge etter. Og "tilfeldigvis" gikk jeg samme vei, og fikk se hvor de gikk. Venninna hennes ble også med, inn i de private bakveiene.
shopliftingfunnysign

Og, dette er en oppfordring til de som faktisk snubler innom bloggen min... Jeg er jo ganske bevisst på andre sine skrivefeil osv. (for de som ikke visste det, jeg er ekstem), og jeg vet de finnes i mine skriverier også. Men, jeg er blind mot sånt, så hvis du ser skriveleifer, så si i fra ;)

Én kommentar

Lasse

04.mai.2009 kl.20:03

Sleiping ass:P Følger etter, men innrømmer, var litt ninja:P

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits