Jeg er rar =S

Det har kommet meg for øre at folk som ikke kjenner meg sier at jeg er rar, og jeg sitter igjen med en følelse som Oh, shit, hvordan kan de vite det? De kjenner meg jo ikke engang!
Jeg hører det jo av de som kjenner meg, men at alle andre også tenker det, det var litt overraskende :) Da må jeg jo virkelig være litt rar ;D når til og med folk jeg ikke kjenner mener det :P Tihi
ansikt
Er det forresten en bra ting? :)

5 kommentarer

Lasse

11.mai.2009 kl.19:54

Det har kommet meg for øre at folk som kjenner deg syntes du er rar:PNeida bare tuller:P

Sofie

12.mai.2009 kl.11:03

Haha er det mine utsagn som har ført til dette?:P Jeg presiserte jo at vedkommende hadde sagt rar på en positiv måte da:)

Cass

12.mai.2009 kl.13:07

Jeg syntes det er en bra ting å være litt rar, om man ikke hadde vært et hadde man omtrent bare vært kjedelig :P

Gina

12.mai.2009 kl.14:51

HVA er rar?

06.sep.2009 kl.17:35

Jeg synes ikke at det erpositivt å være rar, det blir for rart..

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits