Hva kan man skrive?

16 - 17 mai i år, var koselig. Var i Svelvik natt til 17. mai, og Kjell og det var jo kos... :) Selv om jeg ikke kom meg hjem til den tiden jeg hadde tenkt, kun 4 timer etter =P Så la meg i senga mi halv 3.

17. mai-dagen startet kvart over 7 (!) Jeg måtte ha tid til å våkne og stelle meg for den store dagen =) Startet med frokost nede i byen i båtforeningen. Kjempe digg start på dagen (selv om det var dødstidlig). Så startet toget gjennom Holmestrand, klokka 10 (!). Det var gøy, lillebroren min var med og klassen hans og tidligere klasser som jeg har vært utplassert i =D Og mange andre kjente fra gamle klasser osv. Sånn sett, er det greit med en liten by, der man kjenner de fleste ;)

Så var det samling på Botne Skole, hvor barna hadde underholdning, der var det også kjente, men vi blir færre og færre i min generasjon der. Så etter en kjapp kakebit og fisking i fiskedammen dro vi derfra. Og mange har sagt seg enig i at vi ikke vil at Botne Skole skal være med i toget i byen, og ha vårt eget tog her på fjellet... så jeg vil finne ut hvor seriøse folk er ang. dette, så har jeg laget denne: http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=2161 Tihi =P Skriv under da!

Så kjørte JEG til Horten (altså øvelseskjørte) og vi så borgertoget der. Masse folk! Så var vi hos Mor-Mor og Manne (bestefar) sammen med tante, onkel, kusine og fetter. Enda mer kake. Julie (kusine) satt sammen med meg og spilte Idiot =)

Så kjørte JEG hjem igjen <3

(BTW, vet ikke om jeg gidder å skrive så mye før blogg.no sluttet å be om Pin-kode for å logge meg på =)

17 mai tog i hsrd

Én kommentar

Misa

19.mai.2009 kl.19:43

Høres ut som om du har hatt en fin helg da :)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits