Gjester, selskap og sol!

Hei!

Fredag var en koselig dag, da hadde jeg med noen venninner fra Sande til min vakre kystby og vi var hos meg en liten stund...
holmestrand
Lørdag reiste jeg til pappa. Der skulle det være overraskelses selskap for min 75 årige farmor <3 Men siden utallige slekninger ikke klarer å tie, så visste hun om de fleste gjestene ;P Men ikke alle :)

I selskapet ble jeg spurt ut om mine "plager" og fant ut hvilke som kom hvorfra... :P Myke håndledd (hva er det?! har jeg visst og det at jeg kan klappe med beina (?!), har jeg fra tante Randi, og min ekstemt gode balanse har jeg fått fra Tante Marit blant annet). Men det var kjempe koselig å møte slekta igjen! Jeg aner ikke hvor mange vi var, men selv om vi var færre enn planlagt var vi en stor flokk for det :D Så det blei ganske seint... Men jeg orket ikke drøye til siste mann dro, så jeg var i seng litt før 3 hvertfall :)

untitled
Og i dag... var jeg tidlig oppe (10-tiden, altså, tidlig) og la meg rett ut i det fine været! Dessverre. Og nå sitter jeg med en fin jevn RØDFARGE (!) over hele meg =( AU! håper det er vekk til skoleturen på tirsdag... eller så må jeg løpe fra skygge til skygge =P
Og kjørte meg selv hjem etterpå :) med pappa da... for første gang ;)

Menmen... det er hvertfall en grei uke som venter nå :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

18, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits