Dagens eventyr =)

Jeg har fri fra skolen i dag og i morra pågrunn av at andre halvdel av klassen har eksamen denne uka. (Jeg for min del har eksamen neste onsdag og torsdag) =)

Jeg hadde tidligere avtalt med ei hyggelig dame at jeg skulle komme opp på Grelland for å snakke med henne ang. sommerjobb til meg selv. Så det har jeg gjort i dag. Jeg har tatt bussen mot hof fra "mitt" busstopp for første gang i mitt liv. JEG trodde jeg skulle snakke med henne ang. jobb på gatekjøkkenet bilbjørn. Hvor jeg fra før av visste litt. Starter klokka 10 også litt om rutinene ol. Siden jeg har hadde flere venninner jobbende der. MEN neida, det var visst ang. jobb inne på Shell =) og det tror jeg blir bra jeg. Men som tidligere nevnt, var jeg forberedt på at det tidligste jeg måtte dra til jobben var 9. MEN NEI!

shelllogot

Skal ha opplæringstid, starter mandag 22. klokka 6!!!!! :O Og den var jeg ikke helt forberedt på. Så min sommerferieplan vil være å stå opp klokka 05.00!

tootired

Menmen, når jeg først har kommet over det sjokket så blir det sikkert dritbra :D Em, det er jo ikke noen spennende jobb som å jobbe i Bø, (litt misunnelig, Sofie) eller ...? (Hvilke steder er det vennene mine skal jobbe? =S) men blir vel gøy med en ny sommerjobb for min del, ha jobbet på KeyTouch i to sommere. Så noe nytt blir artig.

Under står en lang, og kanskje litt uinteressant for noen... Men les om du gidder, det skjedde i stad ;)


På veien fra Shell og til busstoppet tilbake, møtte jeg på ei gammel dame i bil. Hun spurte meg om jeg visste hvor hus nr. 24 var. Nei, jeg hadde ikke peil fordi jeg var ikke kjent med husene her. Så hun kjører videre innover dit jeg kom fra. Men da begynner jeg å se på nr. på husene rundt meg. 26 ser jeg. Jeg blir stående litt, for å se om dama kommer tilbake. Og det gjør hun. Jeg sier til hu at det der er 26, så da er sikkert neste hus, 24. Men da jeg kommer litt nærmere det huset ser jeg at det står 22. Altså det må finnes et hus i mellom. ?

Dama takker, men kjører sagte videre, retningen som jeg går... Da ser jeg en grusvei innimellom trærne, og tar igjen dama for å si det. Men neida, hun vil ikke høre, og fortsetter... Hun trodde det var det huset lengre oppe... Eh... hva var logikken i det? Men hun stopper foran innkjørselen til det neste huset. (I følge min logikk, nr. 20) Ikke noe gatenr å se. Hun blir sittende i bilen. Jeg får øyekontakt med en fyr inne i huset, og han kommer ut. Jeg spør om han venter besøk, han svarte "ja", så jeg vinket til dama at det kom noen ned til henne. Så gikk jeg forbi og videre. Jeg snudde meg for å se hva det ble til. Da så jeg at han mannen som hadde kommet fra huset. Gestikulerte med armen, i noe jeg tolket som inn en vei til høyre. Så HA gamle dama jeg hadde rett. Min logikk slo ikke feil! :D (Selv om jeg kan ha tolket mannens svar feil. Kanskje han sa "hva" og ikke "ja"... Menmen... dama ente sikkert opp på riktig sted.

Så nå er dagens eventyr over tror jeg. Kanskje jeg skal se om jeg kan besøke gamle utplasseringa mi ;) Men nå skal jeg slappe av, og spille sims :D

sims2

Én kommentar

Lasse

03.jun.2009 kl.21:20

Unnskyld Tina, men må si det.EID!:P Klokka !? skal sende deg meld klokken 5 bare for og si at JEG KAN SOVE LENGE:P

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits