2.37

Har ca. akkurat kommet hjem fra skolen idag, etter å ha sett en film som egentlig gjorde veldig inntrykk på meg. Filmen heter 2.37 (= et klokkeslett) Det var en veldig tøff film om ungdommer med problemer, den tok opp mobbing og psykiske problemer. Og jeg tror den gjorde et veldig sterkt inntrykk på alle sammen. Klassen min var prøvekaniner for å hjelpe læreren vurdere om dette var en film som kunne vises til vg1. Men det var vi ganske enige om at det var det ikke. Anbefaler den derfor for personer som er modne og sterke, for det er en sterk film!

Her er traileren:


Den gir deg en tankevekker!

237Over til noe helt annet, jeg har - som tidligere nevnt  - kjøpt sims3 =) Og, tja, vet ikke helt hva jeg kan si om den enda. Har spilt det, og syns ikke helt det kan sammenlignes med sims2. Det er veldig annerledes, noe på en positiv måte, andre ting på en negativ måte. Så har fremdeles blanda følelser :P

Én kommentar

Renate

29.jun.2009 kl.13:07

Synes filmen var ganske så bra jeg :)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits