Heter du opplæring du da ;) <3

Tenkte å skrive litt om min første uke på jobb ;) Alt i alt så har det rett og slett vært gøy :D

grelland1

Har jobbet to dager med morra-skiftet og to med kveldsskiftet. Morra-skiftet betyr at jeg jobbet fra 06.00 - 12.00 (Altså at jeg reiste til jobb 05.30 ;') Kvelds - da er jeg hjemme nå, rundt halv 02.

Jeg har møtt ... hmm-... mange interessante mennesker. Og veldig få kjent folk. Min opplæringstid gikk ut på at jeg: dag 1 og 2, lærte meg og trente meg på klassa. Og dag 3 og 4, styrte jeg med pølser - lompe, brød, tilbehør...? etterhvert som bestillingene kom, i mellom tiden var jeg på kassa, ryddet og vasket. Men fremdeles har jeg hatt det veldig enkelt, fordi siden jeg bemanner kassa, styrer kollegaene mine med ryddingen. =)

Idag, på dag 4, tørte jeg endelig å utnytte meg av gratiske ting (vet jeg nettopp lagde et ord...) Fordi ting som vi av en eller annen grunn ikke kan/får solgt blir kastet, aka. vi kan få de. Så idag har jeg spist 3 is <3 En solo-is og to daim. (Og ble kjempe happy, fordi jeg syns daim er for dyrt til at jeg vil kjøpe det. HA-HA :D

Det er veldig mange søte og snille mennesker som kommer innom, og veksler noen ord. Huff, han ene stakkars... -veldig mange forstår ikke at det er selvbetjening på bagetter og nistepakker, så de ber alltid oss hente, til vi sier at det klarer de å gjøre selv... - Jeg avbrøt han i det han sa, og sa at han kunne hente maten sin selv, og at det var sånne fanchye håndtak der. Da spurte han heller om prisen, og da sa jeg at hvis han hentet det han ville ha så sto prisen under. Han ble rød og smilte og lo av seg selv. Stakkars mann. Da jeg skulle slå det inn på kassa, virket han veldig kry og spurte om han skulle vise meg prisen :P

Det som er eksta morsomt er når det kommer über sure folk inn, de hilser knapt tilbake når de kommer inn. Bare grynter "hallo" i kassa. Men ender med å gå med et smil :D Da blir jeg skikkelig glad :)

grelland3
Hvis du ser gjennom vinduet.... DA ser du hvor jeg jobber xD

OG mot alle odds, jeg trives med å jobbe så tidlig :O Å stå opp kvart på 5 har hittil ikke vært noe problem, men får se da... Skal ikke jobbe igjen før i Juli. 3 Juli kl. 14. 4-5. Juli kl. 06. Så får se om det er like greit å stå opp da :)

God sommer <3
(Og R.I.P. Michael Jackson)

Én kommentar

Siv helene

26.jun.2009 kl.05:19

Bra at du trives på jobben da :)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits