2BU 08/09 <3

nyeste klassebilde


Jeg kan 100 % ærlig si at dette har vært den beste klassen jeg noen sinne har gått i. Som mange har sagt, vi har vært veldig forskjellige som personer, men vi har allikevel gått veldig bra overens med hverandre. Synd vi ikke får flere år med hverandre. Personlig har jeg vokst veldig på dette året, blitt tryggere på meg selv. Og lært megselv å kjenne bedre.

Dette året har gått over alle mine forventninger... For å være helt ærlig så hadde jeg ingen forhåpninger til å komme som helt ny inn på den skole, men herregud, jeg var jo kjent med de fleste allerede etter dag 2! Em... jeg hadde egentlig ikke regnet med å få så mange venner dette året, mine planer var at jeg skulle klare å holde meg til lags med alle i klassen, og heller konse mer på skolen... Men, det ble heller omvendt xD Kunne jobbet mer med skolearbeidet :) Men da jeg møtte alle sammen, umulig å ikke bli glad i dem! Vel, det sier kanskje ikke stor når det kommer fra meg... Som lett blir glad i mennesker... men denne klassen, jeg håper jeg holder kontakten med ALLE sammen.

TUSEN TAKK FOR ET FINT SKOLEÅR, Andreas, Anne-Berit, Thea, Madeleine, Eirik, Margrethe, Martin, Lasse, Kjell-Øivind, Lisbeth, Christine, Jarl-Sigrud, Anh og Karoline <3

2bu collage2
Og man burde se den fine videoen som Margrethe har laget til klassen, fra henne =) Den er fiiiiin <3

3 kommentarer

Lasse

29.jun.2009 kl.10:22

Flott klasse ja=) Rart at det er over, begynte jeg ikke der i forige uke eller noe? Jaja føles i allefall sånn ut!

Renate

01.jul.2009 kl.00:33

SV: Eller så går det bare nedover.

Renate

01.jul.2009 kl.00:50

SV: Men det er bra, stå på :-)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits