Klassens kåring

Syns det var litt morsomt  å se resulatet av den, klassens kåring. Se om resten av klassen var enige med meg... det eneste som var litt synd var at folk stemte på samme ting på forskjellige personer slik at flere personer ble kåret til det samme osv... =/ men, jeg tenkte å legge ut alt %-vis. For å vite hvor det blir av resulatene, og for å vise verden hvilke egenskaper som fantes i klassen min.


nysgjerrig katt


Kanskje litt kjedelig for folk å bla igjen lange lister med interne greier, så får vel kutte det ned :)

Andreas: stripper
Anne-Berit: Lost in Space/trøtting
Thea: Bimbo
Madeleine: Søteste/roligste
Eirik: Lama (sjokk)
Margrethe: fjortis
Martin: Mest bråkete/høylytte
Lasse: ninja (nok et sjokk)
Kjell-Øivind: lattermilde/snilleste
Tina (meg): positive*
Lisbeth: roligste
Christine: roligste
Jarl-Sigrud: Lost in Space
Anh: aktive
Karoline: Fjortis


Siden dette er MIN blogg, her er alle som noen valgte på meg :) Tror 7,7 % tilsvarer 1 person.

Mest Bråkete /Høylytte

7,7%

Klovn

7,7%

Positive

53,8%

Søteste

30,8%

Roligste

30,8%

Aktive

15,4%

Lattermilde

23,1%

Lærer

7,7%

Lost in Space

7,7%

Nysgjerrige

15,4%

barnsligste

7,7%

Fjortizz lixom <3

7,7%

Oppfinner

15,4%

Snilleste

38,5%

Smisker

7,7%

Bimbo

7,7%

Klassens Jente

7,7%


Noen kan ikke ha vært helt seriøs vel? tihi, jaja :D Nygjerrige, har jeg alltid visst at jeg er, men har aldri ALDRI, tenkt på det som en egenskap jeg har :P Men det er sant, veldig sant. Har plaget meg leeenge at jeg er så nygjerrig. Alltid vil jeg vite alt. Hva gjør folk? Hva sier de? Hva gjør de nå? Hvorfor ler de? Hva snakker de om?! Hater at folk holder hemmeligheter! Når folk sier "nei, glem det..." hater det! Bare fortell da, hvis det er så uviktig, kan du likegjerne si det... sånn at jeg slipper å tenke på det :D

Også på bussen! Åssen klarer folk å ha hode i samme stilling gjennom hele bussturen, jeg ser alltid i alle retninger og får med meg det meste også :) Så, jeg tør påstå at jeg er blitt ganske oppmerksom, får med meg mer enn mange tror O.o Både det de sier, og det de ikke sier. (og de jeg ikke klarer å forstå/"lese" blir jeg enda mer nygjerrig på =)


nysgjerrige nils


Tror dette er yndlingssangen min, og kom over en artig variant av den :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

18, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits