Sur på meg selv!

Ja, jeg er sur på meg selv! På mine matvaner... De er ikke bra! Men jeg glemmer å spise... kom akkurat på at jeg har glemt å spise noe idag, og det er under en time til jeg må dra på jobb. Er fremdeles ikke sulten, men skal på jobb og blir borte i minimum 7 timer... Herregud, må skjepe meg! Men det er ikke lett siden jeg faktisk glemmer det, og ikke er sulten.

Spiser lite nok som det er ... men jeg orker ikke mer mat :) jeg er ikke sulten, har ikke matlyst osv.... kan faktisk sammenlignes med Elling... =S Hvis jeg sitter å har lyst på èn type mat, mister jeg matlysten hvis jeg må spise noe annet ... Jeg vil ha det jeg vil ha! ;D

norgefilmelling

Men får se da... etter sommer'n eller no... om jeg klarer å endre dette... På skolen har jeg hvertfall vært flink, og kantina har tjent MYE på meg ;)

2 kommentarer

Spis maten din, Tina! *ser morskt på*;)

Sofie

19.jul.2009 kl.01:40

"Jeg var helt innstilt på flesk og duppe!" Jepp, Elling det er deg det Tinamor;) Bare at du er mer på pølse i brød kjenner jeg deg rett:P

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits