Service?

Service...? Hmm.... Jeg jobbet i går... Og det kom en fyr på sikkert par-og-tjue... Egentlig ganske sossefyr... Han hadde en enorm lo blandet med lyst hår hengende fra øret... Det irriterte vettet av meg, og jeg spurte om jeg kunne fjerne det for han. Han og kameraten utbrøt at det var service det... Jeg tenkte egentlig ikke på det som det... De som kjenner meg litt, vet kanskje at jeg har "tvangstanker" om løshår... Hater å se løse hår, uansett hvem sitt det er eller hvem det sitter på... Det verker i fingrende til å fjerne det =) Men den floken med hår og lo-dotter, stakkars sossen kunne jo ikke gå rundt med den :P

customerservicecartoon1Notat til Sofie:
Det er ikke bare meg som snakker til svensker som om de er fra en annen planet...  Til dere som ikke kjenner historien... så for mange år siden var jeg i sverige med Sofie. Vi var på MacDonalds og jeg ville bestille is. Jeg klarte ikke å få meg selv til å be om <glass> fordi det blir helt feil. "Sundai" ble også feil å si syntes jeg. Jeg hadde ikke planlagt det, men det ble til at da jeg kom til klassa. Da jeg som sånn iiiiiss, men jeg pekte på bilde med den isen jeg ville ha.

Hvertfall, det var en svenske om var innom på jobben. Han hadde kjøpt pølsemenyer og gått ut. Så etter litt kom han inn igjen å hentet servietter. Jeg smilte til han. Og han syntes vel han trenkte å forklare da... Jeg har spist, sa han mens han mimet at han puttet noe i munn... Eh...? Jeg ble stående forvirret... jeg er jo ikke så dum!

Orchie just set a 147,420 bounty on your head!
You were knocked out by Caligula who claimed the 125,307 bounty on you set by Orchie...
Bounty?! Oi... Nå ble spillet bare skummelt!
vapirewars

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

18, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits