Stund siden sist gitt ;)

Ja, som skrivd... Blitt lenge siden jeg skreiv sist, og litt har skjedd... :)
Skole,
Flere jobber, 
Russeplanlegging, 
Teoriprøva og generelt om min kommende serfikat =D

Jeg har begynt på Allmenn påbygg, altså går jeg nå i 3PB -  åssen navn er det? Savner 2BU :P Klassen er grei, men det er vanskelig å ikke savnet tidligere klasse... :) Men det er koselig og jeg tror det blir et fint skoleår allikevel :)

Jeg har fått med vikarjobb også, på Barlin. Så nå har jeg "2" jobber. Vet jo ikke hvor ofte det vil bli bruk for en vikar der... =) 

Jeg har bestemt meg for å bli russ... Og det har gitt meg litt flere økonomiske utfordninger enn jeg hadde planlagt for dette året. Russklær, utstyr, kort, bil, drikke og alt som russetiden innebærer =S Men det skal gå bra :) Har i tillegg søkt om å bli støttekontakt for ei.

Jeg besto teoriprøva til bil, så nå er jeg et steg nærmere å nå lappen... Jeg besto på første forsøk, med kun 2 feil :D Hurra, for meg ;) Så nå har jeg fått oppkjøring 30.okt =S Uff, håper det går bra :D

uten hei

Sitter å mimrer litt ;)

Én kommentar

Sofie

29.aug.2009 kl.15:34

Haha, jeg har på ballkjole og du er prostituert :P Hadde jeg helt glemt.. Those were the days

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits