Mange "duste" foreldre!

Det er blitt mange foreldre som jeg har blitt rasende på oppgjennom årene. (Ikke nødvendigvis mine egne jeg tenker på nå).

Mange venner av meg har fortalt meg ting som foreldrene har bestemt/nektet dem. Jeg vet jeg bare har hørt en side av temaet/saken. Men enkelte foreldre virker som at de er så trangsynte!
Noen ganger har jeg lyst til å snakke til foreldrene selv, og prøve å forstå. Hvorfor, hvordan. Hvorfor og hvordan de kan begrunne de valgene de har tatt ang. barnet sitt. Noen bestemmelser som jeg virkelig ikke kan forstå.
Men tviler på at foreldrene ville sette noe særlig pris på å bli snakket til av som er på alder med barnet sitt... Men noen ganger altså! :@ Jeg vet foreldrene kun ønsker det de tror er best for barnet sitt... men det er ikke alltid det er tilfellet -_- Hehe, men tror ikke jeg kan ta en alvorsprat med foreldrene lizm :P

stopblog

Én kommentar

Siv helene

13.okt.2009 kl.17:29

Noen foreldre er domme - andre ikke.. Noen er begge deler :P

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits