Life moves on!

Ja, tiden flyr.

Året er 2010 og jeg er russ. Dette er også året jeg fullfører videregående, OG flyttet hjemmefra o.O Det er skummelt å tenke på hvor mye tid som har gått forbi, og hvor mange ting som har skjedd og hvor mye som kommer til å skje.

Mye har skjedd i løpet av videregåendeårene mine, både med meg selv og verdenen rundt meg.
Skal bli spennende å se hvordan man ender opp tilslutt. Jeg vet hvertfall at jeg kommer til å savne denne tiden som har vært nå! Sande has made my day! (Selv om Holmestrand alltid kommer til å være den beste plassen å bo i :)


3 kommentarer

<3jaaks-vinn gavekort på 250 kr

27.mar.2010 kl.21:42

Kjempe søt blogg :)

kommentere tilbake på min blogg?

-jaaks

Mona

27.mar.2010 kl.22:35

aw.. jeg kjenner meg så igjen i den følelsen du har xD herregud å like vi er =' ) Du skriver fint, Tina ^^

D evil AKA Heidi

28.mar.2010 kl.13:01

SV: aww, koselig :D mange takk, kos deg du å ! ^^

Kjempe fin blogg, Tina :'D Visste ikke du hadde blogg jeg xP taha, men det ser kjempe fin ut :')

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 18 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 2. året på Sande Videregående (2BU) Hvor jeg trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Men jeg har en "lang" skolegang igjen. 2. året som jeg går nå, påbygg og tre år på universitet. Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits