Paranoide dager og Mumfie^^

Fantasien min går helt løpsk! Jeg er paranoid i dag! (Verre enn vanlig, mye verre enn vanlig) I går natt så jeg hele tiden skugger utenfor vinduet, og tenkte at "hva fader gjør jeg hvis det faktisk står noen der" Og hvis jeg da satte meg brått opp i sengen for å kikke ut, hvem av oss ville blitt mest skremt...?

Så i dag, kjørte jeg noen bekjente til Sande og kjørte hjem alene. I stummende mørke, eneste jeg kan se er refleksjonene fra oppmerkningen langs veien, og skiltene av og til. Jeg begynner å fantasere om dyr eller ting i veibanen og begynner faktisk å innbille meg ting. "Der... var det noe som rørte seg" "Det ligger  noe i veien" Jeg kjører enda dypere inn i mørket. Tåken begynner å sive frem, og bilder fra skrekkfilmer og overnaturlige serier begynner å virke veldig troverdige. "Oi, der var det ekstra mørkt" "Står det noen der som gjør mørket tettere?" "Står det noen der og ser på meg?" Herregud jeg ble helt paranoid. Jeg endte med å ringe mamma... mest for å få forklaring på et av skiltene jeg hadde kjørt forbi "fare for telehiv" fortalte jeg meg selv. Men hva i huleste er telehiv :P

Etter forklaringen fra mamma om telehiv ble jeg enda mer urolig, pluselige ugjevnheter i veien som kan føre til at jeg mister kontrollen. Supert -.-     Så jeg senket tempoet og halverte farten jeg vanligvis brukte der. Hvilket ga meg bedre tid til å stirre inn i det tomme mørket som var der. De ekstra mørke områdene. Æsj, på sånne dager er det ikke noe gøy å tro på noe mer mellom himmel og jord!

Og, det er visst ikke lurt å se på serier med spøkelser og diverse mens jeg prøver å sove... Da sitter jeg her da... blir enda mer paranoid, og ventet på at panikken skal roe seg. Prøver å roe meg ved å se på søte episoder av Mumfie, men den handler om spøkelser den også !!! -.- Hva skjer lissom =)Nå kan du også se på Mumfie! Den søte elefanten Mumfie... som noen *kremtTONYkremt* sier jeg ligner på... =)

4 kommentarer

Bjornki

01.apr.2010 kl.02:59

Hei. Gikk bra med meg etter nedslaget :) Jeg var alene...han ene naboen hadde stukket en stund før nedslaget :)

D evil AKA Heidi

01.apr.2010 kl.19:27

Sv: haha, mhm ^^ Takker =D

Ine Marie

10.apr.2010 kl.19:36

Sv: Tusen takk^^ Da er vi på en måte 2:)
Så søt lille Mumfie :)

Sv: Ja, det var virkelig fantastisk!!! :)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

19, Holmestrand

Jeg ble født i Drammen for 19 år siden. Foreldrene mine er skilt, og jeg bor med mamma og halvbroren min i Holmestrand. Pappa er gift nå, så jeg har en stemor og to stebrødre som jeg er blitt kjempe glade i! Nå går jeg 3. året på Sande Videregående (3PB) Hvor jeg ogs trives godt. Selvom reisetiden er kjipt. Jeg reiser hjemmefra litt over 7, og er hjemme rundt halv 5, så jeg er somregel trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Ellers er det greit å vite om meg, at jeg er et veldig følelsesmenneske. Jeg blir veldig påvirket av følelsene til menneskene rundt meg, og det er viktig for meg at andre har det bra. Og jeg liker å gjemme meg bort, og være i min egen verden.Det prøver jeg å slutte med... =) Jeg har tenkt til å utdanne meg til døvetolk, og syns tegnspråk er spennende å lære. Så neste år skal jeg gå på Ål, folkehøyskole for å bli bedre i tegnspråk =D Forresten, så er jeg agnostiker... (Altså en som sier vet ikke, kanskje, kanskje ikke til religion)

Kategorier

Arkiv

hits